FITLIB THRIVE - JOIN NOW

Am creat aceasta platforma pentru a oferii tuturor specialistilor din domeniu fitness-ului sansa de a-si comercializa usor produsele digitale si serviciile de personal training si consultanta in nutritie intr-un mediu sigur si onest. 

In cadrul Platformei momentan poti sa adaugi produse sau servicii, dar lucram  extinderea posibilitatilor si capacitatilor platformei. 

 

 1. Produse digitale descarcabile pe care clientii le pot descarca de pe site odata ce realizeaza plata.
 2. Servicii de Online training si consultanta pe partea de nutritie - clientul le poate achizitiona direct pe site-ul nostru. In momentul achizitionarii unui abonament de personal training online clientul primeste un mail de confirmare iar tu primesti toate datele de contact ale clientului pentru a putea incepe colaborarea.

 

Cum functioneaza si care sunt beneficiile?

 • In cadrul FITLIB THRIVE tu ai propriul profil pe site unde vizitatorii pot afla mai multe despre tine si unde pot vedea toate produsele tale.
 • Ai posibilitatea sa postezi articole pe Blog si sa integrezi produsele si serviciile tale in cadrul articolului, cu alte cuvinte oamenii au ocazia sa afle mai multe despre tine si ulterior au posibilitate a a-ti achizitiona produsele sau serviciile.
 • Adaugi produse simplu si usor direct din platforma si le vezi pe site instant cu optiunea "VIEW IN STORE"
 • Ai posibilitatea sa adaugi pe site cate produse doresti si le poti modifica ori de cate ori doresti. 
 • Poti accesa contul tau de oriunde Desktop Telefon sau Tableta
 • Ai acces la rapoarte detaliate privind vanzarile si alte date statistice specifice unei platforme de Ecommerce
 • Ai o evidenta clara a comenzilor, a vanzarilor si o baza de date cu clientii care au comandat de la tine. 
 • Primesti notificari pe mail ori de cate ori cineva ti-a achizitionat produsele.
 • Decontarea vanzarilor se face saptamanal in fiecare zi de luni pentru saptamana care a trecut, cu alte cuvinte sumele care ti se cuvin din vanzarile aferente saptamanii in curs iti vor fi virate direct in cont in ziua de luni din saptmana urmatoare.
 • Platforma este gratuita nu exista taxe de inscriere sau abonament lunar, tot ce o sa achiti tu este comisionul de procesare a platilor (pentru ca acestea se fac cu cardul). Acest comision se aplica la totalul vandut si este 2% din totalul vanzarilor.
 • De asemenea poti sa iti dezactivezi, sau sa iti stergi produsele sau profilul din platforma oricand doresti fara nici o obligatie.

 

 PRODUSE SI SERVICII 

 

Poti creea o infinitate de  planuri alimentare, diete, ghiduri si orice alt tip de produs digital legat de nutritie si sa le adaugi ca si produse pe site simplu si usor. Vezi produsele din aceasta categorie apasand pe iconita de mai jos.

Poti creea o infinitate de planuri si programe de antrenament in format digital pe care sa le adaugi ca si produse pe site si pe care sa le comercializezi simplu si usor. Vezi produsele din aceasta categorie apasand pe iconita de mai jos.

Poti sa adaugi in cadrul platformei serviciile de Personal Training Online sau Serviciile de Consultanta in Nutritie, iar clientii le pot achizitiona simplu si usor direct de pe site fara alte batai de cap. Vezi produsele din aceasta categorie apasand pe iconita de mai jos.

Platforma FITLIB THRIVE are menirea de a te sustine si de a te ajuta sa iti sporesti veniturile si totodata sa ajuti mai multi oameni facand ceea ce iti place si ce te pasioneaza. 

Am reusit sa eliminam toate limitarile pe care le aveai pana acum legate de a-ti promova si comercializa serviciile si produsele,cu FITLIB THRIVE limita e cerul. 

Termeni si Conditii Parteneri