Comandă produsele online și le poți ridica din magazinul nostru din Cluj-Napoca, gratuit, oricând dorești! Profită de super reduceri și rezervă produsele preferate!

Te așteptăm în cel mai mare magazin de suplimente din Cluj-Napoca cu mega reduceri la cele mai apreciate produse din oferta noastră. Plus oferte de tip "lichidare de stoc" cu prețuri reduse cu pana la - 80% disponibile exclusiv in magazin.

SUPERSTORE

Adresa

Obtine Indicatii

Deschis | Luni - Duminică | 11:00 - 20:00

Modalități de plată multiple

Suplimente Nutritive

Prețuri de distribuitor la suplimente de calitate atent selecționate. De la proteine la creatină la noi găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți crea stack-ul perfect pentru tine.

Naturist

Gamă extinsă de vitamine, minerale, omega și extracte la prețuri mult mai mici decât cele din farmacii.

Gustos & Sănătos

Secțiunea noastră de alimente sănătoase este unică în Cluj-Napoca cuprinde sosuri, creme tartinabile, unturi, siropuri si spray-uri pentru gătit.

Grab & Go

Ai poftă de un baton proteic, sau de un pre-workout rece de la frigider? Te așteptăm cu o varietate inegalabilă de produse și arome!

De ce Fitness Library !?

Program Extins

Magazinul este deschis de Luni până Duminică în intervalul 11:00 - 20:00. Deci nu trebuie să îți faci programul după noi, l-am făcut noi după tine ;)

Accesibil

Ajungi la noi ușor cu autobuzul 24B, cu troleul 25 sau dacă ajungi cu mașina ai parcare gratuită în parcarea Kaufland sau Lidl.

Prețuri < Online

Am reușit să distrugem acest mit! La noi găsești constant produse la preț de distribuitor și reduceri reale la cele mai vândute produse.