FIT LIB
SAVE

Save money by saving the world

FIT LIB SAVE este primul program de reciclare din Industria suplimentelor alimentare din Romania. Tu returnezi ambalajele produselor pe care le-ai achizi╚Ťionat din magazinul nostru ╚Öi noi te recompens─âm cu vouchere valabile la cump─âr─âturi viitoare.

Mai putin plastic in natura, Mai multi bani in buzunar...

Responsabil

Durabil

Sustenabil

╚śtiai c─â?

Ambalajele suplimentelor alimentare ├«ntr-o propor╚Ťie de peste 90% sunt fabricate din materiale 100% reciclabile, dar din p─âcate majoritatea ajung s─â fie aruncate ca ╚Öi gunoi menajer?

Cum Func╚Ťioneaz─â?

1. Achizi╚Ťionezi produse din magazinul nostru.

2. Returnezi ambalajele.

3. Prime╚Öti un Voucher ├«n valoare de 1,3 sau 5 Lei/ ambalaj (├«n func╚Ťie de tipul ambalajului).

4. Voucher-ul este valabil exclusiv in magazinul nostru pentru cump─âr─âturile viitoare.

5. Noi colect─âm si selec╚Ťion─âm ambalajele, iar apoi le trimitem c─âtre un centru de Reciclare partener.

6. Ace╚Ötia le transform─â in material granulat care urmeaz─â a fi folosit in produc╚Ťia altor produse din plastic.

7. Din plasticul reciclat se vor produce diverse produse ca de ex: Shakere, sticle de ap─â, cutii pentru pastile pe care le vei putea g─âsi ulterior in magazin.

Voucher-ul în valoare de 1LEU se se aplică la returnarea ambalajelor de dimensiuni mici cum sunt cele pentru capsule tablete etc.

Voucher-ul în valoare de 3LEI se se aplică la returnarea ambalajelor de dimensiuni medii cum sunt cele pentru produse de tip Pre-workout, Unturi, Aminoacizi, etc.

Voucher-ul în valoare de 5LEI se se aplică la returnarea ambalajelor de dimensiuni mari cum sunt cele pentru produse de tip proteină, mass-gainer etc.

F─â-ne o
Vizit─â!

Suplimente Nutritive, Alimente S─ân─âtoase, Accesorii Fitness & More

Povestea "FIT LIB SAVE" pe lung

Dup─â mult─â munc─â, zeci de mail-uri si telefoane, sute de ore de c─âutat variante ╚Öi solu╚Ťii - AM REUSIT! Ne face face deosebit─â pl─âcere s─â v─â prezent─âm un program la care ne-am g├óndit ├«nc─â dinaintea deschiderii magazinului.

FIT LIB SAVE este primul program de reciclare din industria suplimentelor alimentare din Rom├ónia. ╚śtia╚Ťi c─â ambalajele suplimentelor alimentare ├«ntr-o propor╚Ťie de peste 90% sunt fabricate din materiale 100% reciclabile? Dup─â ce am f─âcut c├óteva calcule ne-am dat seama c─â oric├óte mur─âturi ar pune bunica tot nu le poate folosi pe toate ╚Öi majoritatea ajung s─â fie aruncate ca ╚Öi gunoi menajer.

De╚Öi ├«n alte ╚Ť─âri acest sistem de recompensare a clien╚Ťilor pentru returnarea ambalajelor reciclabile este foarte des ├«nt├ólnit la noi nu exist─â ├«n prezent un sistem deja creat pe care un comerciant s─â ├«l poat─â implementa.

Prin urmare a trebuit să construim totul de la zero. Noi am creat stickere care să fie lipite pe fiecare produs în parte, deoarece produsele nu au deja adăugate pe etichete elementele necesare implementării unui astfel de program.

Noi suportăm cheltuielile de transport și depozitare, ne-am asumat valoarea în bani a vouchere-lor, valoare care depăsește cu mult orice alta recompensă din cadrul altor programe de reciclare, și ne asumăm inclusiv cheltuielile pentru unele ambalaje returnate care nu sunt reciclabile pentru ca acestea să poată fii distruse intr-un mod ecologic și sigur pentru mediul înconjurător.

Am g─âsit dup─â multe c─âut─âri o firm─â autorizat─â care s─â se ocupe de partea de colectare ╚Öi reciclare, ace╚Ötia au crezut ├«n prim─â faz─â c─â ├«i lu─âm la mi╚Öto, deoarece nu mai ├«ntalnise-r─â p├ón─â ├«n prezent nici o firm─â care s─â introduc─â un program de reciclare ╚Öi colectare a de╚Öeurilor din proprie ini╚Ťiativ─â, f─âr─â s─â fie obligat─â prin lege, dar─âmite s─â mai ╚Öi pl─âteasc─â pentru returnarea ambalajelor.

Pe viitor ne propunem să putem oferii beneficiile acestui program și clientilor din Cluj-Napoca care comandă produsele online, colectarea ambalajelor urmând a fi făcută direct de la domiciliu.

Pentru a crea un circuit complet al ambalajelor reciclate acestea vor fii transformate ├«n shakere, cutii de pastile, sticle de ap─â, etc. noi urm├ónd s─â achizi╚Ťion─âm aceste produse si s─â le repunem ├«n v├ónzare.

Fitness Library Superstore

Cluj-Napoca Str. Alexandru Vaida Voevod Nr. 59

Luni - Duminic─â

10:00 - 21:00

Get directions